Over Ons

Welkom bij Madera House, dé plek voor een heerlijk, vers gerecht op ieder moment van de dag. De lekkerste ingrediënten van de beste leveranciers vormen de basis van al onze maaltijden. Madera House is gevestigd op een van de meest hippe locaties van Rotterdam: de West-Kruiskade.

Ontbijt & lunch
Heerlijk wakker worden onder het genot van een kopje vers gezette koffie met de ochtendkrant. Voor de niet-koffiedrinkers hebben wij natuurlijk ook een breed assortiment aan thee. Kies daarnaast uit lekkere croissantjes of verschillende typen zuurdesembrood van de welbekende bakker: het Vlaamsch Broodhuys.

High Tea (binnenkort verkrijgbaar)
Anders dan tegen een low, middle of geen tea zeg je tegen een High Tea zonder na te denken ‘graag’! Een High Tea bij Madera House is een echte belevenis. Allerlei verse lekkernijen geserveerd op een etagère, traditioneel en modern tegelijk. Wij raden u wel aan even te reserveren.

Onze steaks

Natuurlijk kun je in ons steakhouse ook uitgebreid dineren. Onze steaks zijn geheel biologisch en puur bereid zonder kunstmatige toevoegingen.

Kwaliteit
Alle steakgerechten worden dagelijks vers bereid met natuurlijke ingrediënten. Madera House serveert je een heerlijk, mals stuk vlees om je vingers bij af te likken. Het vlees is van uitstekende kwaliteit en wordt met gevoel klaargemaakt. Een aanrader voor de echte steakliefhebber. Al het vlees is overigens 100% halal.